Lajme

Buletini 68 – mars 2017

02/03/2017

Buletinin e marsit mund të lexoni:

  • Xhelil Bekteshi emërohet Zëvendësdrejtor i përgjithshëm i AAC-së
  • Theksohet progresi në fushën e aviacionit civil në takimin e Nënkomitetit të MSA-së për transport
  • Wizz Air do të fillojë fluturimet për në Prishtinë
  • Rritje e trafkut të udhëtarëve në ANP
  • Statistikat e destinacioneve të mëtejme “Adem Jashari” në shkurt
  • EASA publikon statistikat preliminare të sigurisë së aviacionit më 2016
  • Shënohet 30 vjetori i Airbus A320
  • Autorial nga Emir Hiseni: Shërbimi i shpëtimit dhe zjarrfikjes i specializuar për aerodrome
  • Fluturimi i Qatar Airways nga Zelanda e Re – më i gjati për nga koha e fluturimit
  • Një pyetje: Çfarë sinjalizojnë dritat në krahët e aeroplanit?

Lexim të këndshëm!