Lajme

Buletini 69 – prill 2017

18/04/2017

Buletinin e prillit mund të lexoni:

  • U mbajt takimi i dhjetë i Komitetit të Përbashkët të HPEA-së
  • Rregullorja e re e AAC-së për sistemet e mjeteve ajrore pa pilot
  • Rritje e trafkut të udhëtarëve në ANP “Adem Jashari” në mars
  • Pasqyrë e kompanisë ajrore Wizz Air
  • Aeroporti i Tiranës ka kaluar shifrën prej 2 milionë udhëtarëve
  • Autorial me shkas nga Kastriot Gashi: Kufizimet e miratuara nga qeveritë e ShBA-së dhe Mbretërisë së Bashkuar në transportimin e laptopëve dhe pajisjeve tjera elektronike për shtete të caktuara
  • Autorial nga Arianit Dobroshi: Ndarja e kodeve dhe aleancat e kompanive ajrore: si udhëtohet nga një kënd i globit në tjetrin përmes vetëm një bilete
  • Një Pyetje: Çfarë domethënie kanë ngjyrat e ndriçimit në tokë në pjesën manovruese të aeroportit?

Lexim të këndshëm!