Lajme

Buletini 70 – maj 2017

02/05/2017

Buletinin e majit mund të lexoni:

  • Menaxhmenti i AAC-së së Shqipërisë qëndroi për vizitë në AAC-në e Kosovës
  • Kryeministri çmon asetet e Aeroportit të Gjakovës dhe premton funksionalizimin e tij
  • ECAC ka lejuar Kosovën të marrë pjesë si vëzhguese në grupet e saj të ekspertëve
  • Rritje dyshifrore e trafkut të udhëtarëve në ANP “Adem Jashari” në prill
  • Realizohet auditimi i sigurisë në Agjencinë e Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA)
  • Aftësimi i inspektorit të AAC-së në inxhinierinë e projektimit të sistemeve të ndriçimit në aeroporte
  • U hap zyrtarisht terminali i ri në Aeroportin e Zagrebit
  • 50 vjetori i Boeing 737 dhe fluturimi i parë i Boeing 737 MAX 9
  • Autorial nga Muhamed Luta: Procedurat e fluturimit për aterrim të bazuara në sinjalet satelitore
  • Një pyetje: Cila klasë e ulëses në aeroplan i sjell kompanisë ajrore ftimin më të madh?

Lexim të këndshëm!