Lajme

Buletini 71 – qershor 2017

01/06/2017

Buletinin e qershorit mund të lexoni:

  • Komisioni për hartimin e strategjisë së aviacionit civil analizoi mundësitë e zhvillimit të transportit ajror
  • Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” testoi gatishmërinë për reagim në emergjenca të fatkeqësive ajrore
  • Vazhdimi i certifikatës për mallra të rrezikshme për Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”
  • Ngritje e moderuar e trafikut në maj
  • Autorial nga Lendita Kika-Berisha: Strategjia e aviacionit civil dhe rëndësia e saj
  • EASA publikon një propozim për të operuar dronë të vegjël në Evropë
  • Rusia dhe Kina po projektojnë rivalët e Boeing dhe Airbus
  • Një pyetje: Pse aeroplani nuk shkon mbrapa?

Lexim të këndshëm!