Lajme

Konkurs për pozitën: Drejtor për administratë dhe burime njerëzore

23/03/2017

AAC-ja shpall konkurs për këtë vend të lirë pune: Drejtor i Departamentit për Administratë dhe BNJ (Afati i aplikimit: 06 prill 2017, h 16:00) Formulari për punësim.    

Buletini 68 – mars 2017

02/03/2017

Në Buletinin e marsit mund të lexoni: Xhelil Bekteshi emërohet Zëvendësdrejtor i përgjithshëm i AAC-së Theksohet progresi në fushën e aviacionit civil në takimin e Nënkomitetit të MSA-së për transport Wizz Air do të fillojë fluturimet...

Buletini 67 – shkurt 2017

01/02/2017

Në Buletinin e shkurtit mund të lexoni: Bashkëpunimi midis Kosovës dhe Francës në fushën e aviacionit civil Kënaqshmëria me shërbimet e AAC-së në nivel të lartë ANP “Adem Jashari” ka shërbyer 1,744,202 udhëtarë në vitin 2016,...

Buletini 66 – janar 2017

05/01/2017

Në Buletinin e janarit mund të lexoni: Rënie e lehtë e numrit të ndodhive në aviacion të raportuara në vitin 2016 Të dhënat paraprake tregojnë 2016-n një nga vitet më të sigurta në historinë e aviacionit...