Lajme

Dokumente të reja në proces të konsultimit publik

19/10/2012

Njoftohen të gjitha palët e interesuara për mundësinë e shprehjes së komenteve dhe vërejtjeve të tyre në Draft Rregulloret e AAC-së. Afati i pranimit të komenteve është nga data 19 tetor deri më 2 nëntor...

Parafohet marrëveshja e transportit ajror midis Republikës së Kosovës dhe…

24/09/2012

Delegacionet e Qeverive të Republikës së Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe u takuan në Prishtinë, më 17 shtator 2012, me qëllim të negocimit të një marrëveshjeje bilaterale të transportit ajror. Delegacionet u kryesuan nga...

Publikohet raporti nr.01/2012 për konsultimin publik të palëve të interesit

18/09/2012

Është publikuar Raporti nr. 1 për konsultimin publik të palëve të interesit lidhur me projekt-rregulloret e AAC-së: –    Rregullore për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores nr. 01/2008 për aerodromet –    Rregullore për Aerodromet e aprovuara...

Vazhdon rritja solide e numrit të udhëtarëve në ANP “Adem…

04/09/2012

Gjatë tre mujorit të dytë të vitit 2012 ka vazhduar rritja solide e numrit të udhëtarëve në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Në prill kishte një rritje prej 7% në krahasim me të njëjtën...