Lajme

Hyn në fuqi Rregullorja nr. 1/2017 për Sistemet e mjeteve…

18/04/2017

Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil më 28 mars 2017 ka nënshkruar Rregulloren nr. 1/2017 për Sistemet e mjeteve ajrore pa pilot (SAP). Kjo rregullore ka për qëllim rregullimin e aktiviteteve të aviacionit...

Konkurs për pozitën: Zyrtar për Administratë dhe Shpenzime

14/04/2017

AAC-ja shpall konkurs për këtë vend të lirë pune: Zyrtar për administratë dhe shpenzime (Afati i aplikimit: 28 prill 2017, h 16:00) Formulari për punësim.

Konkurs për pozitën: Drejtor për administratë dhe burime njerëzore

23/03/2017

AAC-ja shpall konkurs për këtë vend të lirë pune: Drejtor i Departamentit për Administratë dhe BNJ (Afati i aplikimit: 06 prill 2017, h 16:00) Formulari për punësim.    

Buletini 68 – mars 2017

02/03/2017

Në Buletinin e marsit mund të lexoni: Xhelil Bekteshi emërohet Zëvendësdrejtor i përgjithshëm i AAC-së Theksohet progresi në fushën e aviacionit civil në takimin e Nënkomitetit të MSA-së për transport Wizz Air do të fillojë fluturimet...