Lajme

Buletini 65 – dhjetor 2016

05/12/2016

Në Buletinin e dhjetorit mund të lexoni: Takim trepalësh i AAC-ve të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë AAC-ja certifikohet sipas ISO 9001:2015 Rritja e numrit të udhëtarëve ka vazhduar edhe në nëntor EASA auditon për herë të...

Rritje dyshifrore e numrit të udhëtarëve edhe në nëntor

05/12/2016

Gjatë muajit nëntor, një numër preliminar prej  111,635 udhëtarëve kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Kjo shifër pasqyron një rritje prej 10.3% në krahasim me nëntorin e vitit të...

Takim trepalësh i AAC-ve të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë

23/11/2016

Pamje nga takimi Më 22 nëntor, Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së, priti në një takim pune Drejtorin Ekzekutiv të Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, z. Flamur Çelaj, i sapozgjedhur në këtë detyrë nga Qeveria e...

Rritje e lartë e numrit të udhëtarëve në ANP në…

02/11/2016

Gjatë muajit tetor, një numër preliminar prej  147,895 udhëtarëve kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Kjo shifër pasqyron një rritje prej pothuajse 18% në krahasim me tetorin e vitit...