Home

Najnovije

četvrtak, 21 avgust 2014
Komunikatë e përbashkët për medie nga Autoriteti i Aviacionit Civil dhe Policia e Kosovës në lidhje me ndriçimin e mjeteve ajrore me laser
There are no translations available.

Prishtinë, 20 gusht 2014

Referuar rasteve shqetësuese të raportuara gjatë vitit të kaluar si dhe disa rasteve të ev...

četvrtak, 21 avgust 2014
Aplikacioni i BE-së për të drejtat e udhëtarëve në dispozicion edhe në shqip
There are no translations available.

Pasagjerët e bllokuar në aeroporte apo në pritje të bagazheve të humbura tani mund të përdorin  aplikacion mobil p...