Ballina | Kontakti | Kontaktet telefonike | Departamenti i Sigurisë së Fluturimeve

DEPARTAMENTI I SIGURISË SË FLUTURIMEVE

1 Kushtrim Musa Drejtor
2 Bajram Xhemaili Inspektor i Vlefshmërisë Ajrore (airworthiness)
3 Matej Krasniqi Inspektor i Vlefshmërisë Ajrore (airworthiness)
4 Betim Bekteshi Inspektor i Vlefshmërisë Ajrore (airworthiness)
5 Naser Grajçevci Inspektor i Operimeve Ajrore
6 Istref Nimani Inspektor i Aviacionit të Përgjithshëm
7 Skender Ahmeti Zyrtar i operimeve për helikopter
8 Dr. Driton Avdiu Ekzaminer i autorizuar mjekësor
9 Leonora Ibraj Bashkëpunëtore profesionale në cilësinë e administratores për përkrahje profesionale dhe teknike