Ballina | Kontakti | Kontaktet telefonike | Dept. për Bashkëpunim Ndërkomb. dhe Rregullim | Besnike Ukmata
Besnike Ukmata
Drejtor

Kontakt
E-mail: Kjo adresë mbrohet prej spam bots-ave, të duhet JavaScript për ta parë.
Telefoni: +381 (0)38 248 629 ext.109