Ballina | Kontakti | Kontaktet telefonike | Dept. për Bashkëpunim Ndërkomb. dhe Rregullim | Arianit Dobroshi
Arianit Dobroshi
Zyrtar i lartë për bashkëpunim ndërkombëtar

Kontakt
E-mail: Kjo adresë mbrohet prej spam bots-ave, të duhet JavaScript për ta parë.
Telefoni: Tel: +381 (0)38 248 629 ext.108