Ballina | Kontakti

Kontakti

ADRESA POSTARE:

Autoriteti i Aviacionit Civil
Lagjja Arbëria
Rruga "Ahmet Krasniqi"  p. n.
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës
Tel: +381 (0)38 248 629
Fax: +381 (0)38 211 009
e-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë


ORARI I PUNËS:

E hënë - E premte
08:00 - 16:00


ZYRTARI KUJDESTAR:

Pas orarit të punës zyrtari kujdestar i AAC-së mund kontaktohet në këtë numër:
+377 (0)44 613 567

Shënim: Për të drejtat e trafikut ju lutemi kontaktoni Ministrinë e Infrastrukturës në +381 (0) 38 200 28 105 ose Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë

Për fluturimet GAT-VFR kontaktoni AAC-në në Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë ose +381 (0)38 248 629 x 104


KËRKESAT PËR QASJE NË DOKUMENTE PUBLIKE:

Zyrtari përgjegjës për komunikim me publikun dhe zyrtari përgjegjës për pranimin dhe shqyrtimin e kërkesave për qasje në dokumente publike të AAC-së në përputhje me Ligjin nr. 03/L-215: Arianit Dobroshi, email: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë ; tel.:+381 (o) 38 248 629 x 108 fax: +381 (0)38 211 009


RAPORTIMI I NDODHIVE NË AVIACION:

Raportet duhet të dërgohen në AAC përmes kanaleve të transmetimit në vijim:
Tel: +381 (0)38 248 629
Fax: +381 (0)38 211 009
E-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë